fatasyastory







(: LONG TIME :)
Sunday, 19 October 2014@ 10:46 pm 0 ☰

(: Assalamualaikum peeps :)


Hi { waving my hand just like in the picture . Look so cute ? Thanks kekeke } Owahhh So long long time I did not update my sweetie blog. It's about 4 month right ? Last updated 11th June . So lets start chit-chatting . 

I think this year looked so busy for me and sometimes I feel like 'mayat hidup yang berjalan ke hulu ke hilir'. Eventough aku yang pilih jalan ni , kekadang rasa tak hadap nak buat menda alah ni semua . Dengan study final exam ni nak fikir , mana pertandingan inovasi sana sini tak cukup langkah , dengan majalah sekolah yang gambar asyik pecah bila kat Id . Nak taknak , aku kena buat jugak walaupun screw bdan aku dah getar getar nak jatuh dah . Kay merepek . 

And entah start bilaa , nafsu aku dengan laman sosial ni dah berkurang . Aku rasa macam dah malas je nak main semua benda facebook ke twitter ke wechat ke and so whatever . Sekarang ni yang aku cuma aktif sikit dekat instagram itu pun fb dengan twitter aku update pasal aku connect dengan instagram. Wassap ? Aku dah privatekan sebab aku malas nak wassap or balas chat orang kalau benda tu taklah sepenting mana . Tapi kekadang bila mood aku rasa nak menggila , aku layan la sape yang aku rasa nama dia ada dalam list aku nak berborak . Kalau takde tu kirim salam la aku nak balas . Tunggu la sehari lepas tu baru aku balas atau seen . Hahaha kejam kan ? Twitter aku pun dalam proses mendelete segala tweet aku yang serba kecetekan ilmu tu . Dari 12.3K sekarang tinggal 10.8K . Hahahaa bila aku tengok balik apa yang aku tweet rasa macam bangang pon ada . Wc aku pun semua dah selamat dibakul sampah kan dari handphone aku . Tunggu nak uninstall je benda alah tu . Tunggu la saat tiba dan waktu . Dan korang rasa apa sebab tetiba aku delete benda alah ni semua ? Motif ? Tipu la kalau kita buat something tanpa motif . Yes just like me . I have my own reason why I do such this thing . Man geulaseseo yeogie i bimil eul haja.

Luhan . Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa I can't stop thinking about him . Dia dah keluar dari Exo . Kenapa ? Waeyooo ? Dah la dapat tau cerita ni masa kat asrama . Rasa macam argh ! SM Town tahun ni the worst aku rasa . Naega wanjeonhi michyeossdago ! Hurmm even dia dah bukan dalam family EXO but he stills in my heart cewahh {Macam la dia kenal aku kan} Hopefully that he can be a strong man out there . Be manly dear LULU ! Dangsin-eul salang haeyo , Dear Luhan ! Keep calm and stay cool ^^

Finale exame . Arghh just around the corner and it is too many topic that I need to ketchup . Biology , Physic , Addmath , Chemistry , Mathematic Modern , English , Agama , B.Melayu , Sejarah . I just wanna kill this subject if I can but the reality absolutely I can't . This final result become our TOV for next year , 2015 . And next year I will become SPM Candidates' 2015 . Ohmaiiigad . Chinca ! 

Till the end . Assalamualaikum . 


Aja-Aja Fighting !!!

                                                                                                  Tired already,
Syaa.




I II III IV V VI VII